Home

Welkom bij de website van het ValueLease ProRally Team!

TransAnatolia Rally 2011 : 7 - 13 september

Ontdek nieuwe grenzen!

De Transanatolia is een rally in Turkije van zeven dagen voor motoren, quads en 4x4's, die van start gaat in de regio van Antalya. Turkije is een land met ongekende offroad mogelijkheden. Met zeer gastvrije mensen, bivaks in een ongerepte natuur met veel diversiteit, goede voorzieningen en goede hotels met lekker eten. De keuze in routes is enorm!

De Transanatolia wordt georganiseerd door Rallymaniacs, in samenwerking met Turkse partner Yoshimoto.
Yoshimoto organiseert al meer dan 15 jaar offroadreizen in Turkije met veel Nederlandse klanten die kunnen bevestigen dat Turkije een fantastisch land is om te rijden.

De 2010 editie was een groot succes. Iedere dag rond de 250 km waarbij het offroad gehalte erg hoog was. Voor 2011 worden weer nieuwe routes gemaakt met zo mogelijk nog meer offroad. Deze rally is geschikt voor rijders van alle niveau's. Motoren, quads en 4x4's kunnen meedoen.

ValueLease ProRally Team ondersteunt SWZ !

ValueLease

ValueLease, de hoofdsponsor van dit team, is vanaf heden operationeel met de nieuwe website waarop u als zelfstandig ondernemer zeer voordelig een gebruikte auto kunt leasen. Ook voor starters en ZZP ers die nog geen jaar opgestart zijn met hun bedrijf.

Klik hier voor de ValueLease website